Compresoare si accesorii compresoare

Afiseaza: 1-37 din 37 produse

 Filtre
Compresoarele sunt echipamente electrice care sunt folosite pentru comprimarea aerului sau a oricărui alt gaz, după care îl deplasează. Fiecare compresor alternativ are un motor care conduce pistoanele pompelor sau rotorilor. Ei pompează aerul într-un recipient special - receptorul.
Compresoarele sunt utilizate pentru multe sarcini:
 • roți de schimb pentru mașini și biciclete;
 • pictura;
 • spălătorie auto;
 • purjarea pieselor la statia de service;
 • sablat;
 • alimentarea cu aer a echipamentelor pneumatice.
Există mai multe tipuri de compresoare și metode pentru clasificarea lor. Fiecare tip are propriile sale caracteristici de proiectare și caracteristici tehnice. 

Ce compresoare oferim?

În catalogul nostru veți găsi compresoare de ulei universale și profesionale, cu un număr diferit de cilindri și tip de angrenare.

universal

Toate echipamentele compresorului din această linie sunt reprezentate de unități cu un piston (factor de formă mobilă). Volumul modelelor de receptor este de la 24 (AC-24, AC-25) la 50 (AC-50, AC-51) litri. Toate folosesc un tip de acționare directă. Modelele AC-24 și AC-25 sunt potrivite pentru acasă, reparații și sarcini gospodărești, iar AC-50 și AC-51 sunt potrivite pentru utilizare semi-profesională.

profesional

Compresoarele profesionale și profesionale sunt utilizate în fabrici și lucrări industriale, pe care le puteți cumpăra în catalogul nostru. Linia de compresoare Dnipro-M profesionale include dispozitive cu un motor cu două pistoane:
 • AC-50 V (receptor de 50 de litri, acționare directă);
 • AC-50 VG (receptor de 50 de litri, acționare cu curea);
 • AC-100 VG (receptor de 100 litri, tracțiune cu curea).
Puteți utiliza astfel de compresoare pentru vopsirea mașinilor, lucrări de construcție și multe altele - au cea mai mare funcționalitate.

Avantajele compresoarelor de aer ale mărcii noastre

Echipamentele de compresie a aerului pe care le puteți cumpăra în catalogul nostru prezintă mai multe avantaje care îi cresc productivitatea, eficiența și fiabilitatea.

Piese de încredere

Fiecare unitate de compresie este de înaltă calitate:
 • Placarea cromată a pereților cilindrilor crește resursele motorului la 1000 sau mai multe ore de motor.
 • Pistoanele compresorului au 2 inele de fier ductil - acest lucru îmbunătățește compresia motorului și injecția de aer.
 • Toate supapele de tranziție și descărcare în proiectarea compresorului sunt din metal, ceea ce crește durata de funcționare.
 • Receptoarele sunt acoperite în interior cu un compus anticoroziv care îi protejează împotriva degradării timp de 10 ani. Acestea pot rezista la presiuni mari (până la 8 bar).

Protecție avansată

Motorul electric al compresoarelor Dnipro-M este protejat împotriva supratensiunilor, supratensiunilor și supraîncălzirii. Dacă tensiunea este instabilă sau dacă temperatura motorului crește la 150 ° C, sistemele de protecție vor opri unitatea. Compresoarele tip piston de aer asigură, de asemenea, protecție împotriva pompării - dispozitivele nu le vor permite să pompeze prea mult aer în ele. O supapă de siguranță cu o limită de presiune de 10 bar este utilizată ca un grad extrem de protecție împotriva presiunii excesive.
Tubul radiatorului este localizat într-un arc protector care protejează utilizatorul de arsuri.

Funcționalitate largă

Aerul comprimat poate fi utilizat cu două ieșiri:
 1. Montare cu un robinet de închidere la care puteți conecta un furtun obișnuit de cauciuc.
 2. O ieșire pentru conectarea mânecilor speciale care se pot detașa rapid.
Presiunea poate fi controlată folosind două manometre independente situate în partea de sus a prizei receptorului. Manometrele au 3 cântare de măsurare (kg / cm², bar, Pa), astfel încât să puteți regla presiunea în scara indicată de producătorul instrumentului pneumatic. Puteți seta un nivel de presiune fix cu ajutorul unui reductor de presiune reglabil.

De ce este profitabil să cumpărați la Dnipro-M?

Garanția pentru compresoarele Dnipro-M este de 3 ani. Puteți să le achiziționați la un cost redus în oricare dintre magazinele de marcă ale mărcii sau să le comandați în magazinul nostru online. Magazinele noastre sunt situate în toată țara - în Kiev, Harkov, Odessa, Lviv, Zaporozhye și în alte orașe. Livrăm compresoare gratuit în toată Ucraina prin intermediul companiei Nova Posta. Puteți obține informații mai detaliate despre plată și livrare, puteți vedea recenzii și fotografii ale unităților de compresor pe paginile produsului sau în secțiunile relevante ale site-ului.

Întrebări populare despre compresoare de aer

Această secțiune conține întrebările care se adresează cel mai adesea cu privire la echipamentul de compresie al mărcii noastre.

Cum funcționează un compresor cu piston de aer?

Un motor electric conduce pistoanele care pompează aerul în receptor. În prima fază de funcționare, pistonul intră aer de joasă presiune printr-o supapă de admisie deschisă. Când pistonul începe să se miște înapoi, supapa de admisie se închide și aerul începe să curgă în receptor prin evacuare.
Când presiunea din receptor atinge limita superioară a normalului, un senzor special oprește motorul. Pe măsură ce utilizați aer comprimat, presiunea în receptor scade. Când ajunge la 5 bar, compresorul va începe automat să funcționeze.

Pentru ce sunt concepute compresoarele Dnipro-M?

Echipamentele de compresie ale mărcii noastre pot fi utilizate pentru o varietate de sarcini:
 • conectarea pistolelor pulverizatoare ;
 • pulverizarea amestecurilor de clădiri;
 • vopsirea mașinilor, pereților sau gardurilor;
 • pomparea roților;
 • înroșirea feței;
 • conectarea sculelor pneumatice, începând de la chei și terminând cu mașini de cusut pneumatice;
 • îmbogățirea aerului în corpurile de apă;
 • sablare etc.

Care sunt caracteristicile compresoarelor cu tracțiune directă și cu curea?

Compresoarele cu acționare directă sunt ușoare și consumă mai puțină energie. Forța motorului din ele este transmisă direct la piston.
Dispozitivele cu centură au dimensiuni mai mari, dar mai puțin zgomot și pot funcționa mult timp fără supraîncălzire. Utilizarea unei curele îmbunătățește, de asemenea, performanța compresorului.

Cum să alegi un compresor de aer?

Totul depinde de scopul dispozitivului:
 • Pentru pictură . Dacă volumul de lucru este mic, este potrivit un compresor universal (AC-51), dar în cazul cumpărării unui compresor pentru vopsire constantă, este mai bine să alegeți o unitate profesională (AC-50 V, AC-50 VG, AC-100 VG).
 • Pentru garaj și casă . Sarcinile zilnice din garaj pot include umflarea anvelopelor, epurarea și alte sarcini mici. Modelele universale ale compresoarelor de aer AC-24 și AC-25 vor face față acestora.
 • Pentru producție . Dacă aveți nevoie să conectați un număr mare de instrumente pneumatice sau să efectuați sarcini volumetrice, este mai bine să alegeți un compresor cu rezervă de energie - AC-50 V, AC-50 VG sau AC-100 VG.

Cum se instalează un compresor de aer?

Compresoarele de aer sunt recomandate pentru instalare în încăperi uscate, ventilate. Echipamentul de compresie al mărcii noastre poate fi mutat cu roțile, instalându-l în orice loc convenabil.

Cum se folosește un compresor de aer?

Pentru a porni dispozitivul, conectați mufa la rețea. După aceea, trebuie să apăsați butonul de alimentare pe carcasa compresorului. Un instrument pneumatic sau un furtun de cauciuc se conectează la conectorii corespunzători de pe receptor. Presiunea de ieșire poate fi modificată folosind un regulator și manometre. Pentru a opri compresorul, utilizați butonul de pornire / oprire.
Când utilizați compresorul, nu atingeți unitatea cu mâinile ude. Ochelarii de siguranță trebuie purtați astfel încât particulele de praf prinse în aer să nu intre în ochi. De asemenea, nu direcționați un flux de aer către oameni sau animale - acest lucru poate duce la vătămări personale.
Când porniți compresorul pentru prima dată, trebuie să rulați.

Cum să se spargă într-un compresor de aer?

Pentru a sparge compresorul de aer, trebuie să deschideți complet ieșirile și să porniți compresorul. Întreruperea ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.

Trebuie să adaug ulei după cumpărare?

Uleiul de intrare este turnat în compresoarele Dnipro-M de la uzină. Poate folosi maximum 30 de ore de funcționare, apoi trebuie să îl înlocuiți complet.

Cum se adaugă ulei la un compresor de aer?

Pentru umplerea cu ulei, este prevăzută o gaură specială, închisă de un capac.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!