Powermat Aparat de suduraMIG MAG MMA LIFT TIG 220A Sinergie reglare lină a curentului de sudare, mâner EURO, afișaj LCD

2.204,74 Lei
PM-IMGS-220L
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cod Produs: csm0903 Ai nevoie de ajutor? 0744111126
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (1)
 • Review-uri (0)


SUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Cod producator PM-IMGS-220L
DATE TEHNICE:

 • model: PM-IMGS-220L
 • sursa de alimentare: 230V
 • Consum de energie MIG / MAG: 6,1kVA
 • consum de energie TIG / MMA: 5,8kVA
 • metode de sudare: MIG / MAG / MMA / LIFT-TIG
 • Domeniul curentului de sudură MIG / MAG: 30 - 220A
 • Gama de curent de sudare MMA: 20 - 200A
 • curent de sudare 100% ciclu de funcționare: (MIG / MAG - 170A)
 • curent de sudare 60% ciclu de funcționare: (MIG / MAG - 220A)
 • diametre ale firelor suportate: 0,6 / 0,8 / 1,0 / [mm]
 • diametre electrod suportate: 1,6 mm - 4 mm
 • tensiune de sudare: 12,5 - 30V
 • moduri de operare: 2T / 4T (cu parametri de umplere a craterelor reglabile)
 • reglarea inductanței sudurii: -10 - 10
 • bobine de sârmă suportate: maxim până la 5 kg
 • controlul parametrilor sudurii: DA
 • clasa de izolare: F.
 • protecție rețea: 25A
 • grad de protecție: IP21S
 • dimensiuni: 60 x 29 x 62 cm [lungime / latime inaltime]
 • greutate neta: 9,75 kgSUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Marca PowermatSUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY EAN 5902565276966

  ECHIPAMENT:

  • Cablu  masă (-): 200mm
  • Cablu electrod MMA (+): 210cm
  • Mâner EURO MIG / MAG: 400cm
  • Diuzet: 2x 0,8 / 1,0 [mm]
  • sârmă de susținere a bobinei (față-verso): 0,8 mm și 1,0 mm; tip 
  • cheie universală

  Ce este invertorul PM-IMGS-220L?

  Ce este invertorul Migomat PM-IMGS-220L?

  Aparatul de sudura semiautomata  Powermat PM-IMGS-220L SYNERGY  are o gama foarte larga de utilizare. Permite sudarea eficientă a diferitelor tipuri de grupuri de materiale într-o gamă largă de grosimi de material. IGBT -urile aplicate   au un efect benefic asupra consumului mai mic de energie electrică, rezistență mai mare la perturbări și căderi de tensiune și caracteristici bune de arc.
  Panoul de control cu ​​descrierea funcțiilor în poloneză este ușor de utilizat, iar operatorul are acces rapid la toate funcțiile. Acest lucru are un efect pozitiv asupra ergonomiei și eficienței muncii în fabrică.
  Dispozitivul are  funcția de sudare sinergică , datorită căreia este posibilă obținerea unei suduri de cea mai înaltă calitate atunci când sudăm toate materialele sudabile - în special cele din oțel inoxidabil și aluminiu.
  Electronica dispozitivului se bazează pe tranzistoare IGBT care combină avantajele a două tipuri de tranzistoare, ușurința de control al tranzistoarelor cu efect de câmp și tensiunea mare de rupere, precum și viteza de comutare a tranzistoarelor bipolare. Curentul de sudare este foarte stabil, ceea ce garanteaza o sudura perfecta. Datorită tehnologiei IGBT, dispozitivul este mai ușor și mai economic în consum de energie.

  SUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Gama de sudare 220-220 A

  Performanță și posibilități

  Performanță ridicată și răcire eficientă
  Datorită utilizării tehnologiei IGBT,  eficiența dispozitivului este de până la 60%.
  Funcții automate încorporate pentru a vă facilita munca
  • Pornirea la cald,  cunoscută sub numele de pornire la cald, permite creșterea temporară a curentului de sudare peste valoarea setată de sudor. HOT START funcționează atunci când arcul este lovit și este proiectat pentru a preveni lipirea electrodului de material. Este de mare ajutor atunci când aprindeți electrodul.
  • ANTI STICK  întrerupe / minimizează tensiunea și curentul de sudare în cazul unui scurtcircuit între electrod și materialul sudat. ANTI STICK permite sudorului să detașeze electrodul mai ușor.
  • ARC FORCE  stabilizează arcul indiferent de lungimea acestuia. Prin scăderea valorilor funcției, conferă un arc moale și o adâncime de fuziune mai mică, în timp ce creșterea valorilor funcției determină o penetrare mai profundă și posibilitatea sudării cu arc scurt. La cea mai mare valoare pentru funcția ARC FORCE, este posibil să „împingeți electrodul în piscina de metal topit și să ardeți prin material.  Acest model are control automat ARC FORCE.SUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SINERGIE Metode de sudare MIG / MAG MMA TIG

  Posibilitățile tehnologiei SYNERGY

  Confort și avantaje suplimentare de lucru sunt oferite de:
  Mod MIG sinergic  - o funcție care vă permite să setați  două blocări și patru blocări. Reglarea inductanței  - care permite reducerea cantității de căldură introdusă în locul sudării. În acest fel, se pot evita deformarea tablei și deteriorarea stratului protector de zinc. Această opțiune este utilă în timpul sudării cu sârmă. Funcția de selectare a tipului de material de sudat , care în modul sinergic va selecta parametrii de sudare corespunzători pentru a facilita performanța acestuia. Reglarea BURNBACK  - o funcție care împiedică lipirea firului electrodului de vârful de contact prin ejectarea temporară a firului după terminarea procesului de sudare. Funcția RIN  - limitarea vitezei de alimentare a firului înainte de procesul de sudare. Se oprește automat la sudare. Funcția ARL  în modul Synergy - vă permite să setați manual lungimea arcului și aspectul sudurii. Funcția VRD  - sistem de reducere a tensiunii a cărui sarcină este de a opri alimentarea cu energie electrică în câteva milisecunde după încheierea sudării. Această funcție este, de asemenea, responsabilă pentru reducerea tensiunii la electrodul stick la un nivel sigur. Sistem de reducere a tensiunii.
  SUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Putere de intrare 6,1 kVA

  Alegerea firului și a tipului de material

  Opțiuni prestabilite disponibile

  Mașina semiautomată, prin schimbarea tipului de material de sudat, oferă presetările corespunzătoare, care pot fi reglate manual și pot fi eliminate modificări prin restabilirea setărilor din fabrică.
  FeCO2  - program sinergic pentru sudarea oțelului carbon cu metoda MAG într-un scut de CO2. FeMIX  - program sinergic pentru sudarea oțelului carbon cu metoda MAG în scut de amestec gazos Ar + CO2. FLUX  - program pentru sârmă cu miez autoprotejat pentru oțel carbon și oțel slab aliat fără utilizarea gazului (necesită schimbarea polarității). AL  - program de sudare a aluminiului.

  SUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Tensiune de alimentare (V) 230

  Un sistem bun de alimentare cu sârmă

  Alimentatorul cu 2 role permite alimentarea precisă a firului de sudură, prevenind alunecarea acestuia.
  Alimentarea automată a firului a fost îmbunătățită cu controlul vitezei, împreună cu timpul în care butonul este ținut pe panou.

  Mobilitatea dispozitivului

  Construcția ușoară cu un mâner stabil din aluminiu permite mișcarea ușoară a întregului dispozitiv.SUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Timp de lucru 60%

  Sudarea cu metoda MIG/MAG

  Sudarea MIG/MAG este unul dintre cele mai utilizate procese de sudare. Dar ce se află de fapt în spatele ei? Totul depinde de selecția gazelor de protecție și a lianților adecvați, până la proprietățile diferitelor tipuri de arcuri.
  Sudarea MIG / MAG este cunoscută și sub numele de sudare cu arc cu gaz protejat (MSG) și este una dintre metodele de sudare cu gaz de protecție. Acestea includ toate procesele de sudare cu arc care utilizează gaze de protecție pentru a preveni contactul nedorit al bazinului de sudură cu oxigenul din aerul ambiant.
  Sudarea MIG / MAG acoperă de fapt două procese de sudare diferite: sudarea MIG este sudare cu arc. Această metodă utilizează gaze inerte, adică gaze nereactive, cum ar fi argonul, heliul sau amestecurile acestora. Sudarea MAG este sudarea într-un scut de gaz activ. Aici, pe lângă argon, se folosesc gaze active precum dioxidul de carbon (CO2) sau oxigenul (O2). De asemenea, este posibil să utilizați CO2 pur ca gaz de protecție pentru bazinul de sudură.
  Unde se foloseste aceasta metoda de sudare?
  Procesele de sudare MIG / MAG pot fi utilizate extrem de universal. Sunt utilizate, printre altele, în industria metalurgică, în construcția de structuri și rezervoare din oțel, în construcțiile navale și în industria auto. Procesele MIG / MAG permit sudarea elementelor din diverse materiale, cu grosimi și geometrii diferite. Sudarea MIG este potrivită în special pentru metale neferoase: aluminiu, magneziu, cupru și titan. Metoda MAG este utilizată în principal pentru sudarea oțelurilor nealiate, slab aliate și înalt aliate.
  Avantajele sudurii MIG/MAG:
  rata mare de depunere, fara zgura, aprindere ușoară a arcului de sudare, bună adecvare pentru sudare mecanizată și automată, viteză mare de sudare cu calitate bună a sudurii, bună adecvare pentru utilizare în poziții forțate și dificile, cost redus al lianților.

  sudare MMA

  Sudarea cu arc MMA se mai numește și MMA (Sudura manuală cu arc) și este cea mai veche și mai universală metodă de sudare cu arc.
  Metoda MMA folosește un electrod acoperit, care constă dintr-un miez metalic acoperit cu o acoperire comprimată. Se produce un arc electric între capătul electrodului și piesa de prelucrat. Aprinderea arcului este contactul prin atingerea capătului electrodului cu materialul sudat. Electrodul se topește și picăturile de metal topit ale electrodului sunt transferate prin arc în bazinul de sudură topit, formând o sudură după răcire. Sudorul mută electrodul pe măsură ce se conectează cu piesa de prelucrat pentru a menține arcul de lungime constantă și, în același timp, își mută capătul de topire de-a lungul liniei de sudare. Învelișul electrodului de topire eliberează gaze care protejează metalul topit de influența atmosferei, apoi se solidifică și formează o zgură pe suprafața bazinului, care protejează metalul de sudură care se solidifică de influențele mediului. Când electrodul este scos din piesa de prelucrat, arcul electric se oprește și procesul de sudare este întrerupt. După așezarea unei cusături, zgura trebuie îndepărtată mecanic.
  Principala diferență față de alte metode de sudare este că electrodul este scurtat în metoda MMA. În metodele TIG și MIG / MAG, lungimea electrodului rămâne neschimbată tot timpul, iar distanța dintre lanternă și piesa de prelucrat este întotdeauna constantă. În metoda MMA, pentru a menține o distanță constantă între electrod și bazinul de sudură, suportul electrodului trebuie deplasat constant spre piesa de prelucrat, ceea ce face ca priceperea sudorului să joace un rol deosebit.

  sudare TIG

  Sudarea TIG este o metodă de obținere a sudurilor de cea mai înaltă calitate. Arcul de sudare strălucește între electrodul de tungsten rezistent la căldură, infuzibil și piesa de prelucrat. Gazul inert, de la care își ia numele metoda, creează o atmosferă anaerobă și previne reacțiile chimice în bazinul de sudură topit. Rezultatul sunt articulații netede, uniforme și fără pori. Liantul este alimentat manual sau dintr-un alimentator de sârmă.
  Sudarea TIG este posibilă pentru toate metalele sudabile. Cel mai mare domeniu de aplicare îl reprezintă oțelurile inoxidabile și metalele neferoase, cum ar fi aluminiul, cuprul și alama. TIG este utilizat în primul rând pentru a realiza stratul de rădăcină al sudurii, deoarece sudurile sunt curate și fără pori și, astfel, rezistă bine la sarcini dinamice.
  Gaz de protecție inert
  Gazul inert (nereactiv) este utilizat pentru sudarea TIG. Atmosfera gazoasă are o funcție de protecție - previne reacțiile chimice cu bazinul de sudură lichid și materialul încălzit. Acest lucru garantează suduri de înaltă calitate.
  Gazele nobile precum heliul, argonul sau amestecurile acestora sunt utilizate ca gaze de protecție. Argonul este folosit cel mai des: optimizează caracteristicile de aprindere și asigură un arc deosebit de stabil. Heliul disipează căldura mai bine decât argonul, asigurând astfel o penetrare profundă și largă.
  Electrodul de wolfram este inima sudurii TIG. Tungstenul are un punct de topire de 3.380 de grade Celsius, care este cea mai mare valoare dintre toate metalele pure din tabelul periodic. Ca urmare, electrodul nu se topește, în timp ce arcul de sudură pe care îl produce se încălzește și lichefiază materialul.
  Aprindere de înaltă frecvență
  O caracteristică specială a sudării TIG este aprinderea fără contact a arcului. Impulsurile de înaltă tensiune rapide, succesive, transferă scânteile piesei de prelucrat și stabilizează arcul de sudare. Pentru sudor, aprinderea HF este extrem de ușor de utilizat. Electrodul nu trebuie să se lipească de piesa de prelucrat și nu se formează incluziuni de tungsten în sudură.


  SUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Diametru maxim electrod 4 mmSUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Greutatea mașinii 9,75 kgSUDARE MIGOMAT MIG MAG MMA LIFT TIG 220 SYNERGY Diametru fir (mm) 0,6-1,0
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!