Cum să sperii țânțarii? Măsuri și dispozitive care funcționează cu adevărat!

Cum să sperii țânțarii? Măsuri și dispozitive care funcționează cu adevărat!
remedii pentru tantari
Un zumzet ușor care te poate înnebuni. Urme de mâncărime și neplăcute care interferează cu somnul și activitățile zilnice. Tantarii pot face viata dificila si pot fi insuportabile vara .
Nu e de mirare că mulți dintre noi caută informații despre ceea ce sperie țânțarii . Insecticidele par a fi cea mai simplă soluție, dar acestea, la rândul lor, pot avea adesea un impact negativ asupra sănătății noastre. Din fericire, există și alte modalități eficiente de a face țânțari . Printre acestea se numără particularitățile naturale, dar și dispozitivele electrice utile împotriva țânțarilor și a altor insecte. Ce sa aleg?

De ce sunt atât de deranjante mușcăturile de țânțari?

Țânțarul de sex feminin, care este principala cauză a problemelor cu mușcăturile, străpunge corpul unei persoane imediat după ce a stat pe el. Pe fălci are cârlige speciale care rupe pielea . Le lipește pentru a găsi o venă sau alte vase de sânge.
Înțepătura cu un cârlig komar nu este totuși o problemă. Acestea sunt doar două tuburi înfipte în corpul uman . Printr-un țânțar suge sânge, prin celălalt își injectează saliva. Substanțele conținute în el facilitează masa - previn coagularea sângelui.
Componentele salivei țânțarilor includ o proteină la care corpul uman reacționează de obicei alergic. Mâncărimea și înroșirea locului de injectare este o reacție a sistemului imunitar . Produce histamina, care irită nervii umani și determină organismul să răspundă.

Modalități de a ucide țânțarii - cum să-i sperii departe de casă?

Pentru a evita problemele după mușcături, cel mai bine este să evitați întâlnirile inutile cu insectele. Prin urmare, prima modalitate de a lupta împotriva țânțarilor este să-i sperii departe de casa sau grădina noastră. Niciun zgomot sau un tăietor de perii nu vor ajuta - chiar dacă tăiem toate plantele, țânțarii de sub casă, ei ne-ar putea bântui în continuare.
Deci: cum sperie tantarii ? Prin plantarea unor plante adecvate sub ferestre. Trebuie selectate specii intens parfumate. Unele dintre ele emană un miros care face greață țânțarilor și cu siguranță vor fi eficiente în a-i respinge. Astfel de plante includ, printre altele, ierburi populare. Merita mai ales sa plantezi menta, busuioc, melisa sau rozmarin in fata casei.
Mușcata populară este, de asemenea, o alegere bună. Să scoatem și mâna din mașina de tuns pe care am vrut să tăiem lavanda - mirosul ei va alunga și țânțarii.

Ce respinge țânțarii noaptea? Să le închidem drumul spre casă!

Cel mai simplu răspuns la întrebarea „Dar țânțarii?” citește: perdele și perdele plase . O astfel de barieră întinsă în fața ferestrei va opri cel puțin unele dintre insecte. Merită să acoperiți ferestrele, mai ales seara. Când este întuneric în afara ferestrei, țânțarii vor atrage lumina în casa ta. Ferestrele cu perdele vor reduce acest efect.
Și mai eficiente sunt plasele de țânțari, adică plasele de țânțari speciale instalate în ferestre, dar și pe ușile de balcon sau terasă. Trebuie doar să ajustați dimensiunea plasei de țânțari. Apoi lipiți-l de tocul ușii. Țânțarii nu se vor strecura prin micro-găurile sale. În camerele copiilor, merită să investești și în plase de țânțari speciale suspendate deasupra patului.

Tantarii sunt deja acasa - cum sa ii combatem?

Cu toate acestea, chiar și cel mai eficient respingător de țânțari poate să nu fie suficient uneori. Odată ce insectele apar în casa noastră, totuși, a doua linie de apărare ar trebui activată. Poate fi dispozitive speciale pentru neutralizarea tantarilor. Nu este vorba despre dopuri de contact pentru tantari sau ventilatoare obisnuite . Lămpile profesionale vor fi mult mai bune.
Lampa de tantari pentru casa emite raze ultraviolete. O astfel de lumină atrage insectele - nu numai țânțarii, ci și muschii și moliile mici. În plus, sunt atrași de căldura generată de lampă, similară temperaturii corpului uman.
Odată ce țânțarii se apropie, un mic ventilator îi aspiră . Insectele sunt prinse în interiorul lămpii, de unde nu există scăpare. Astfel de dispozitive consumă puțină energie electrică, pot fi așezate pe un dulap sau birou, dar și agățate de tavan. Eficacitatea lor este mare.
modalități de a obține lampă pentru țânțari
Ești interesat de metode profesionale pentru țânțari? Alegeți o lampă care le va lupta: 

Remedii de casă pentru țânțari sau particularități chimice?

Remediile de casă pentru țânțari pot include și îngrijirea mirosului care respinge aceste insecte din cameră. De exemplu, arderea lumânărilor parfumate va ajuta .
Atunci când nici acest lucru nu funcționează, diferite tipuri de uleiuri pot ajuta, de asemenea, să scape de țânțari. Este suficient să le pulverizați pe haine sau pe piele, iar insectele plictisitoare, chiar dacă zboară în casă, ar trebui să stea departe de noi. Acestea sunt preparate sigure, cum ar fi esența de vanilie sau uleiul de cuișoare utilizate la copt . Desigur, parfumul de lavandă menționat mai sus va fi și el eficient.
Când o mulțime de țânțari au zburat înăuntru, putem recurge și la măsuri mai puternice. Terebentina ar trebui să fie eficientă . Se toarnă puțin pe o farfurie și se lasă într-o cameră închisă. Ar trebui să părăsim singuri camera. Când ne întoarcem după vreo duzină de minute, țânțarii latenți cu acest miros ar trebui să se întindă pe mobilier și pe pământ. Tot ce trebuie să faceți acum este să le eliminați din apartament.
Specificul chimic disponibil în magazine au un efect similar. Unele sunt pulverizate în aer, altele sunt pulverizate pe piele . Repelente de insecte, de ex. Repelentele sunt disponibile și în plasturi lipiți de piele. Înainte de a utiliza astfel de agenți, citiți cu atenție prospectul pentru a nu exagera - majoritatea dintre ei sunt adaptați, printre altele, a îmbătrâni.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!